flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ОГОЛОШЕННЯ про розгляд справи за позовом Терендій В.С. до Терендій Д.В., третя особа Служба у справах дітей Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів

12 квітня 2021, 16:51

Самбірський міськрайонний суд Львівської області викликає Терендій Дмитра Васильовича, який проживає за адресою м.Мостиська, вул.Будзиновського, 8, Львівська область, у судове засідання, яке відбудеться в приміщенні Самбірського міськрайонного суду (3-ій поверх зал №4) о  10.30 год. 18 травня 2021 року, як відповідача  у цивільній справі за позовом Терендій Василини Сергіївни до Терендій Дмитра Васильовича, третя особа Служба у справах дітей Ралівської сільської ради Самбірського району Львівської області про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів.

Одночасно роз’яснюємо, що у разі повторної неявки в судове засідання відповідача, повідомленого належним чином, або не подання ним письмового відзиву на позовну заяву, суд вирішує справу на підставі наявних у ній даних чи доказів (постановляє заочне рішення).